4 Frågor till Johanne Pickens från Skottland

 Joanne Pickens och hennes häst Bobkat

Vad kan du berätta för oss om dig själv?

Jag är Johanne, en 38 år gammal dessyr-ryttare. Jag har problem med rörlighet efter att ha fått nervskador i benen efter en större ryggradsoperation. Trots detta är jag fortfarande en mycket aktiv person. Jag sköter om, rider och tävlar mina två hästar och njuter också av att campa och vandra med min partner och vår hund, Ness. Jag går vanligtvis med en käpp och har ofta tyckt att det är osmidigt när man ska passera lerig, ojämn terräng. Så, jag gick på jakt efter något som kunde underlätta livet lite. Jag behövde något som skulle vara praktiskt, enkelt att använda och som kunde klara av den råa, ojämna marken i det skotska höglandet, i tillägg till fält och stabila gårdar och så vidare - det var då jag hittade Trionic Veloped!

Varför valde du Veloped Trek 14er?

Joanne Pickens med utrustning

Jag valde Veloped Trek 14er eftersom den är bäst lämpad för mina krav. De större hjulen gör det lättare att manövrera i svår terräng. Den överträffade faktiskt mina förväntningar! Den är inte bara enkel att använda, den har också en väldigt användbar korg, 2 avtagbara väskor och ser betydlig mer modern ut än standardrollatorer! Min Partner är så imponerad av den att han vill ta den med sig nästa gång han åker och fiskar! Den är bara så mångsidig!

Vad har du kunnat göra med din Veloped Trek14er som du först inte trodde att du kunde göra?

Att ha velopeden har verkligen öppnat nya dörrar för mig. Inte längre måste jag kämpa ute på promenader, jag kan stanna och ta en paus när jag vill bara genom att skjuta sätet framåt och låta velopeden göra bärandet så jag inte behöver! Jag kan använda den för att flytta tunga hönät vid ladan och även bära tunga sadlar och foderhinkar fram och tillbaka. Det har gjort mitt liv lättare - Jag önskar verkligen att jag haft en tidigare!

Vad kommer härnäst för dig och din veloped, har du något särskilt planerat?

Jag tävlar i RDA:s (Förbundet för Handikappades Ridande) skotska mästerskap i oktober och min veloped kommer med mig! Det skulle betyda att jag kan ha all min utrustning tillgänglig och spara resor fram och tillbaka till lastbilen- Jag hoppas också på att kvalificera till RDA:s Nationella mästerskap i Hartpury igen nästa år, i vilket jag vet att velopeden blir oersättlig!


Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.
Kundservice