'

Veloped – den enda terränggående "rollatorn" i världen

Ett flertal egenskaper gör Velopeden helt unik, och den är verkligen den enda terränggående ”rollatorn” i världen.

Om du önskar att promenera och vandra i naturen, så slår Velopeden vilken rollator som helst, varje gång.

Velopedens 3-hjuliga design, det klättrande hjulet och de bekväma luftdäcken ger tillsammans en helt ny gångupplevelse. Den klättrar med lätthet över trottoarkanter, rötter och andra hinder. Gatsten, grus, gräs, snö och skogsstigar blir plötsligt ett rent nöje istället för en skumpig, obehaglig eller rent av omöjlig upplevelse.

Vanliga rollatorer är INTE terränggående

På Trionic upphör vi aldrig att förvånas, eftersom många rollatortillverkare marknadsför sina rollatorer som terränggående. Den marknadsföringen har ingenting med den faktiska sanningen att göra. Det räcker helt enkelt inte med något större hjul och/eller något mjukare däck för att göra en rollator terränggående.

För att bekräfta påståendet ovan: Titta gärna på dem moderna och terränggående baby jogger-vagnarna. De är allihop, utan undantag, 3-hjulingar. Bara en 3-hjuling, med 3 stödpunkter, erbjuder permanent markkontakt och riktigt terränggående köregenskaper på ojämn mark.

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.
Kundservice