Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.

Veloped Tour 12er M svart/reflex/röd

Betyg:

Den mest livsförändrande produkt som jag någonsin har köpt!

Jag har en allvarlig ryggmärgsskada sedan februari 2009, bara efter en olycka på en isig väg. Över natten, jag gick från en oberoende, hårt arbetande, aktiv 43 åring; till att ha att läggas in på sjukhus i en månad, sängliggandes i 3 månader, och tillfrisknande med vänliga vänner i 9 månader, tills jag var, så småningom, väl nog att återvända till mitt eget hem - i rullstol, med ett anpassat fordon och en permobil för 'längre' resor, så långt som min skada tillåter.
Jag har fortfarande ett permanent 'funktionshinder', med ett delvis förlamat ben- och en mycket ömtålig rygg/ryggrad.
Förutom de 'fysiska' skadorna fick jag även 'emotionella motreaktioner' lika svåra att hantera som de fysiska.
Efter att ha arbetat med barn med särskilda behov, innan min ryggskada, så jag var ganska van 'stigmat' som funktionshinder innebär, men svårigheterna att ta sig runt i en 'värld för friska' ledde till en enormt frustration, utmattning av ansträngningen, såväl som less på situationen - minst sagt!
Min gradvisa rehabilitering har involverat forskning och inköp av olika typer utrustning, som krävs... börjar med rullstol, sedan en permobil... och så småningom så var sjukgymnasten och jag överens, i September 2010, att jag kunde börja prova och lära sig att gå igen.
Problemet var, jag bor i ett mycket lantligt läge, på en bondgård, omgiven av skog och ängar - som ofta är leriga och våta (detta är England, trots allt!).
Jag försökte en 'konventionella rollator' att börja med - men de kunde inte hantera den ojämna marken och jag var livrädd för glidande, däck och otillräcklinga bromsar, och min ryggrad var klarade inte alla slag och vibrationer...
Även permobilen kämpade med terrängen - så, i all desperation, jag sökte jag efter ”all-terrain rollator” i sökmotorn på min laptop - och upp kom VELOPED!
Det verkade vara allt jag letade efter - kombinerat i en produkt.
Var det för bra för att vara sant?
Jag beställde för utvärdering under ett veckoslut... och kan ärligt säga, att det var starten på förändringen i mitt liv.

Jo Franks