Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.

Rollatorfilmer

Walker 9er är din perfekta rollator för både inomhus- och utomhusbruk. Med sina 9 tum stora hjul och extra mjuka däck erbjuder den dig hög komfort och väl balanserade köregenskaper. Den är lätt och kompakt för förvaring och transport. Walker 12er är din pålitliga följeslagare när du promenerar utomhus. De 12 tum stora hjulen och de luftfyllda däcken garanterar en komfortabel körupplevelse, och den är din perfekta vardagsrollator för utomhusbruk. Walker 14er är världens första rollator med 14 tum stora hjul. Vi på Trionic kallar den ”Terminator” eftersom den utan problem rullar vidare där traditionella rollatorer blir stående.

Alla Trionic Walkers är utrustade med synkronstyrning (patentsökt) som eliminerar problemen med wobblande och snedställda länkhjul.


Trionic Walker — den nya premiummodellen bland rollatorer

Trionic Walker är en ny produktserie av moderna rollatorer som har 9 tum, 12 tum och 14 tum stora hjul. De är alla utrustade med unik patenterad synkronstyrning, som helt eliminerar problemen med vobblande och snedvridna svänghjul. Walker 12er och 14er har båda lufttfyllda däck och erbjuder oslagbar komfort på ojämn mark.


Lätt att ta av och montera hjulen

Med ett snnbbt och enkelt grepp tar du av hjulen på rollatorn.


Walker Brake Level and All-Terrain Brakes

Tack vare Trionics All-terräng broms så kan du lita på att bromsarna fungerar ger dig bästa bromsförmåga, oavsett väder som snö och regn. Bromsarna är inkapslade och skyddade från smuts, vatten och snö.


Folding the Rollator

It is easy to fold the Rollator and pack it into your truck of your car.


Trionics Patenterade Synkronstyrning

Rollatoranvändare nämner ofta vinglande/wobblande och snedställda framhjul som ett konkret problemområde. När man går på ojämn mark med en fyrhjulig rollator förlorar ett av framhjulen förr eller senare kontakt med marken. Framhjulet börjar då vingla/wobbla kraftigt och återfår kontakt med marken i en snedvriden position. Det resulterar ofta i att rollatorn tvärstannar och då finns det en uppenbar risk att användaren snubblar och faller. Den nya Trionic Walker har en speciell synkronstyrning som helt eliminerar problemen med fladdrande och snedställda framhjul (patentsökt).


Trionic Walker - justeringsmöjligheter

För att ge dig bästa möjliga gångergonomi så är handtagen på Trionic Walker steglöst höjdjusterbara och du kan vrida dem utåt / inåt för att ge bästa möjliga greppförutsättning. Handtagen är även vinkeljusterbara för att ge det bästa handläget för dina händer.


Walker 14er on the Beach in Savannah, Georgia.

En av de vanligaste under sommaren är hur våra produkter fungerar på stranden på stranden. Här är en kortfilm som visar hur bra man kan gå. Tack Angels, för att du delade din Trionic-upplevelse med oss.Upplagd av Trionic Walkers USA