Are you on the right Trionic site? Unfortunately we cannot deliver to United States from this site. Would you instead like to visit: Trionic USA

Velopeder & Rollatorer – Made for Walking

Vi erbjuder gångstöd som främjar både ditt fysiska och psykiska välbefinnande, som gör det möjligt för dig att njuta av naturen, gå på upptäcksfärd och skaffa dig nya erfarenheter. Det är vårt mål att du ska få uppleva den bästa produkten marknaden har att erbjuda; det ultimata stödet i både stadsmiljö och terräng. Välkommen till Trionic!

alternativet till rollator
den nya premiumrollatorn

Din framkomlighet är vårt allt

Vi tror på hög kvalitet, god ingenjörskonst och genomtänkt design. Vårt fokus är innovation och att skapa produkter som du kan vara aktiv med utan att kompromissa med ditt faktiska behov av stöd. Vi månar om alla våra kunder och vi uppskattar din återkoppling och dina tankar eftersom de gör vår vision starkare; att göra det bästa gånghjälpmedlet i världen.

  • Orädd för lera, regn... och skaror av ungdomar, denna gråhåriga Glastonbury festivalbesökare drar fram på området mellan spelningarna.
  • Lisbeth på en skön septemberpromenad i Kapellskär, Sverige.
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.