Velopeder & Rollatorer – Made for Walking

Välkommen till Trionic - din partner för moderna rollatorer och gånghjälpmedel. Våra svenska rollatorer och gångstöd främjar ditt välbefinnande och gör det möjligt för dig att njuta av naturen, gå på upptäcktsfärd och skaffa dig nya erfarenheter. Hos oss hittar du rollatorer och gångstöd med lufthjul, navbromsar och patenterade lösningar som Trionics Klätterhjul och Trionics Synkronstyrning.

Vi erbjuder:

  • Trionic Veloped - den enda terränggående gåvagnen på marknaden och ditt moderna alternativ till en rollator.
  • Trionic Walker - den nya premiumklassen bland rollatorer som erbjuder dig fantastiska köregenskaper och toppkomfort.

Vårt mål är att du ska få uppleva den bästa produkten marknaden har att erbjuda; det ultimata stödet i både stadsmiljö och terräng.

Din framkomlighet är vårt allt

Vi tror på hög kvalitet, god ingenjörskonst och genomtänkt design. Vårt fokus är innovation och att skapa produkter som du kan vara aktiv med utan att kompromissa med ditt faktiska behov av stöd. Vi månar om alla våra kunder och vi uppskattar din återkoppling och dina tankar.

Vår vision; att göra de bästa gånghjälpmedlen i världen.

  • Orädd för lera, regn... och skaror av ungdomar, denna gråhåriga Glastonbury festivalbesökare drar fram på området mellan spelningarna.
  • Lisbeth på en skön septemberpromenad i Kapellskär, Sverige.
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.
Kundservice