Köpvillkor

Dessa vid var tid gällande köpvillkor för konsumenter gäller när du som konsument (nedan kallat ”du”) beställer varor från Trionic Sverige AB (org nr 556698-1527) på Trionics hemsida. Genom att beställa accepterar du dessa villkor. För att göra en beställning på trionics hemsida måste du vara minst 18 år gammal. Trionic förbehåller sig rätten att ändra köpvillkoren efter behov, utan att meddela dig på förhand. Den version av villkoren som gäller för din beställning är den version som finns tillgänglig online vid den tidpunkt då du gör din beställning.

Dessa villkor uppdaterades senast den 20 juli 2016.

Priser

Alla priser inkluderar moms. Frakt tillkommer på alla priser. Alla beställningar över 2000 SEK, levereras fraktfritt inom Europeiska unionen. För leveranser till länder utanför EU räknas momsen automatiskt av innan du bekräftar din beställning.

Beställning

Beställningar kan göras online i vår internetbutik, på vår ordertelefon +46-8-522 100 50 eller genom e-post till info@trionic.se.

Öppet köp

För alla beställningar gäller alltid 14 dagars öppet köp. Om du inte är nöjd med den produkt du köpt, kan du returnera den inom 14 dagar efter leverans, utan att behöva ange några skäl för returen. Önskan om att returnera den inköpta varan ska sändas till:

Trionic Sverige AB

Märstagatan 8
SE-753 23 Uppsala
Sverige

e-post: info@trionic.se
Telefon: +46-8-522 100 50

För alla beställningar till ett värde som överstiger 2000 SEK, ansvarar Trionic Sverige AB för kostnaderna för återsändandet, under förutsättning att varan returneras i nyskick, samt att den är förpackad i sin originalförpackning. För alla beställningar till ett värde som understiger 2000 SEK är kunden/köparen ansvarig för kostnaderna för returfrakten.

Betalning

Kunder kan välja mellan följande betalningssätt:

Kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder STRIPE's hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard, Maestro, VisaElectron. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Trionic Sverige AB överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetala

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor kontaktar du Svea Ekonomi AB på telefonnummer 08–514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

 Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

Direktbetalning genom din internetbank

Betala direkt från din internetbank. Trustly kommer att upprätta en säker anslutning till din internetbank och du kan då betala snabbt och säkert utan att lämna denna webbplats. Betalningsalternativet är gratis och du behöver inte registrera dig. Däremot behöver du använda dina inloggningsuppgifter till din internetbank för att betala med Trustly. För mer information gå till www.trustly.com

Swish

Med Swish betalar du snabbt och smidigt med din mobiltelefon. Allt du behöver göra är att ladda ned Swish-appen och sedan följa instruktionerna i kassan när du ska betala.

Förskottsbetalning

Innan varorna skickas får du en faktura. När vi mottagit din betalning skickar vi din beställning.

PayPal

Betala snabbare och säkrare genom att använda PayPal. Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal konto. För mer information gå till www.paypal.se.

Hämta i butik

Om du väljer att hämta varan i vår butik sker betalningen på plats och vid överlämnandet av varan.

Leverans

Frakt av vårt gods sker med Svenska Posten eller UPS. Leverans sker normalt sett inom tre (3) arbetsdagar, räknat från beställnings- eller köpdatum. Alla våra försändelser är försäkrade under transporten. Se till att undersöka försändelsen direkt vid mottagandet för eventuella transportskador. Alla transportskador måste anmälas till fraktbolaget inom 24 timmar. Du kommer att motta en bekräftelse på din anmälan, den ska skickas till oss, tillsammans med orginalförpackning och en kopia på fakturan. Vänligen kontakta oss innan du återsänder produkten.

Slutande av köpeavtal

Er avtalspartner för alla beställningar är Trionic Sverige AB, Märstagatan 8, SE-753 23 Uppsala, Sverige. Köpeavtalet kommer till stånd genom Trionics fullgörande av detsamma, och detta sker vid leverans av varan. Vid beställning via telefon kommer ni att erhålla muntlig information om mottagandet av er beställning och om avtalets detaljer. Vid beställning via Internet kommer ni att erhålla elektronisk information (via e-post) om mottagandet av er beställning och om avtalets detaljer.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och dess originalförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Du kan ångra ditt köp antingen muntligt/skriftligt (via telefon, brev eller e-post), eller genom att återsända varan. Rätten att annullera köpeavtalet gäller tidigast från den tidpunkt då köpeavtalet börjat gälla och då ni mottagit denna information. Rätten att annullera köpeavtalet kräver att varan eller annulleringen ivägsändes i rätt tid. Anulleringen eller den returnerade varan skall sändas till:

Trionic Sverige AB
Märstagatan 8
SE-753 23 Uppsala
Sverige

e-post: info@trionic.se
Telefon: +46-8-522 100 50

Äganderättsförbehåll

Varan förblir Trionic Sverige AB:s egendom till dess att fullständig betalning erlagts.

Leveransförmåga

Vår leveransplikt bortfaller om vi själva ej får rätt leverans eller denna ej sker i rätt tid och vi inte har ansvar för den felande tillgängligheten. Om varan inte kan disponeras för leverans kommer vi omedelbart att underrätta er.

Garanti

Trionic Sverige AB beviljar en garantiperiod på totalt 10 år för alla Velopeder och rollatorer. Denna garanti gäller inte delar/komponenter utsatta för normalt slitage (exempelvis, men inte begränsat till, däck, slang, bromsar). Vår garanti gäller från inköpsdatum och endast för den ursprungliga köparen av produkten. Skador på lack omfattas inte av garantin. Vi förbehåller oss rätten att reparera skadade produkter eller ersätta dem med en ny modell. Garantin täcker inte skador som orsakats av olämplig eller ospecificerad användning, Till exempel, men inte begränsat till, försummelse (brist på vård och underhåll), transport, överdriven belastning samt ändringar av produkten och/eller komponenter. Garantirättigheterna är begränsade till det ovan nämnda och eventuella extra transportkostnader omfattas inte.

Felskrivningar m.m.

Trionic Sverige AB reserverar sig för eventuella felskrivningar på företagets hemsida. Trionic Sverige AB förbehåller sig rätten till att ändra samtlig information, inklusive men inte begränsat till, priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Trionic reserverar sig för slutförsäljning och förändringar i produktsortimentet.

Force Majeure

Om part förhindras att fullgöra sina åtaganden av omständighet som part inte kunnat råda över såsom blixtnedslag, arbetskonflikt, eldsvåda, ändrad myndighetsbestämmelse, myndighets ingripande samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständigheter som angivits, ska detta utgöra befrielsegrund som medför framflyttning av tidpunkt för prestationen och befrielse från skadestånd och andra eventuella påföljder.

Skydd av personliga uppgifter

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med PUL. De data som är nödvändiga för att genomföra en affär sparas och lämnas, inom ramen för leverans, till i affären medverkande företag. Läs mer om vår personuppgiftspolicy.

Tvist och lagval

På dessa villkor ska svensk rätt tillämpas. Vid en eventuell tvist hänvisar vi i första hand till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) och följer alltid deras rekommendationer. Vid eventuella tvister kan du även vända dig hit: ec.europa.eu/odr

Leverantör

Trionic Sverige AB
Märstagatan 8
SE-753 23 Uppsala

Sverige

Momsregistreringsnummer: SE556698152701

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.
Kundservice