Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.

okt 2 2018

Åhhh Trionic, som jag älskar dig! – Låt mig räkna upp alla sätt!

Snygg, stark, lätt, och klarar alla typer av terräng! Det finns ingenting att inte älska! Efter att ha använt Trionic rollator i två år, är jag så totalt lycklig! Jag rekommenderar verkligen Trionic.

Det är sant: en anledning till varför jag älskar min Trionic rollator 12er är bara för att den ser så cool ut! Jag vet, jag vet, det låter så ytligt – men det är ändå viktigt. Jag är en aktiv 53-åring med två tonåringar, och jag har haft multipel skleros (MS) i över 25 år nu. När jag går runt med min Trionic, är det den som får all uppmärksamhet i stället för mina vingliga ben!! Men det är inte allt... denna rollator har så mycket mer att erbjuda än att bara vara snygg. Trionic rollator är solid och stabil men ändå tillräckligt lätt för att jag lätt ska kunna lyfta den in i och ut ur bilen! Trionic rollator har bromsar som funkar i regn! Alltifrån hjulen – till bromsarna – till designen och den fina konstruktionen, mår jag så bra av att skjuta omkring den här raringen! Det är denna goda känsla som gör att jag håller igång och fortsätter kämpa!

“Trionics rollator har bromsar som funkar i regn! ”

Det var 1991 och jag var 26 år när läkaren förklarade att min optiska neurit och pirrandet jag hade i mina ben och armar antagligen skulle utvecklas till MS. ”Skaffa dig en rullstol och börja förbered dig för invaliditet”, sa han till mig... men jag är liksom lite envis, så min reaktion var att bli så aktiv som möjligt. Varför? För att jag ville röra på mig så länge jag fortfarande hade möjligheten. Jag slutade använda hissar – det var bara trapporna som gällde! Vi bodde då i Marin county, precis norr om San Francisco, och jag slutade direkt med att köra bil till jobbet och tog min mountainbike i stället. Inom ett år lyckades jag cykla upp för berget Tamalpais i Marin! Det är en sluttning på 610 meter rätt upp!

Uppenbarligen visar all ledande forskning att träning är det bästa man kan göra när man har MS för att motverka att sjukdomen utvecklas och blir värre! Jag hade en sådan tur!!

Nu är det 27 år senare, och sakta men säkert har min rörlighet blivit mer begränsad. Idag är jag tacksam över att bo i en liten kuststad i norra Kalifornien norr om San Francisco. Tyvärr är det svårt att ta sig runt med vanlig rollator i vår lilla stad – en del av våra ”trottoarer” är gräs!

Vi har en del kullerstensgator och rätt många grusvägar... Trionic klarar enkelt av dem alla. Ja, jag har MS, men livet är fortfarande fullt av äventyr! Jag har inte levt färdigt, jag har fortfarande massor att upptäcka – jag har fortfarande massor att ge! Med min Trionic kan jag njuta av promenader längs grusvägarna vid kusten. Med min Trionic kan jag utforska de botaniska trädgårdarna med mina barn. Med min Trionic kan jag ta mig runt i hela vår stad Mendocino... med min Trionic rollator kan jag leva! – Kolla in dem på www.trionic.se

Tack för all hjälp!,

James N —Trionicanvändare sedan 2016