Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.

Trionic Walker Rollator

— den nya premiumklassen bland rollatorer

Är du ute efter en rollator som klara både kullersten, grus och ojämn väg? Låt oss presentera den nya rollatorn Trionic Walker.


True all-terrain machine.

Den äkta premiumrollatorn

Du är unik — det ska din rollator också vara!

Den nya Trionic Walker är den nya premiumklassen bland rollatorer. Walkerns design främjar en aktiv livsstil och tar äntligen rollatorn in i det 3:e årtusendet.

Rollatorn Walker erbjuder ett flertal nyheter; synkronstyrning, allterrängbromsar, luftfyllda däck eller extramjuka PU-däck, ram i helaluminium och ett flertal uppgraderingsmöjligheter.

Beroende på var du kommer att använda din Walker kan du välja mellan 3 modeller;

 • Walker 9er med 9"/23 cm stora hjul och extramjuka solida däck i PU.
 • Walker 12er med 12"/31 cm stora hjul och luftdäck.
 • Walker 14er med 14"/36 cm stora hjul och luftdäck.
Alla Walkers är utrustade med Trionics patenterade synkronstyrning, som helt eliminerar problemen med wobblande och snedställda framhjul.

True all-terrain machine.

Håll dig aktiv

Vi stöttar dig på din väg mot en mer aktiv och mobil framtid.

Sätt som mål att promenera lite mer än vad du brukar göra. Gå till mataffären eller ta en promenad i parken.

Våra rollatorer är designade specifikt för utemiljön och de främjar både din mobilitet och din hälsa!Unika egenskaper

På Trionic nöjer vi oss inte med något annat än perfektion i allt vi utvecklar.

Titta på videon för att lära dig mer om Trionic Walkers unika egenskaper och funktioner!


True all-terrain machine.

Njut av naturen

Genom att spendera mer tid i naturen kan du ladda dina batterier med grön energi för att klara vardagen på ett enklare sätt.

Vår vackra natur helar och ger dig förnyad energi. Den kopplar intellektet med själen och bringar din kropp i jämvikt.

Fotot visar Thomas Niebergall på promenad med sin Walker 14er i Schleswig-Holstein i Tyskland.


True all-terrain machine.

Hemma på min gata i stan

Promenera till mataffären, hälsa på vänner och familj eller njut av att strosa längs stadens gator och torg.

Din Walker blir din trogna supporter i stadsmiljön.


True all-terrain machine.

Trionic Syncro — Patent

Rollatoranvändare nämner ofta vinglande/wobblande och snedställda framhjul som ett konkret problemområde. När man går på ojämn mark med en fyrhjulig rollator förlorar ett av framhjulen förr eller senare kontakt med marken. Framhjulet börjar då vingla/wobbla kraftigt och återfår kontakt med marken i en snedvriden position. Det resulterar ofta i att rollatorn tvärstannar och då finns det en uppenbar risk att användaren snubblar och faller.

Den nya rollatorn Trionic Walker är utrustad med en (patentsökt) synkroniserad styrfunktion som eliminerar problemen med vinglande och snedställda framhjul. Genom att sammanlänka de svängbara framhjulen med en kuggrem styr de tillsammans. Om ett av framhjulen plötslig tappar kontakten med marken kommer det andra hjulet fortfarande hålla det i önskad gångriktning.

Det större kuggremshjulet i mitten gör att du kommer att uppleva samma typ av styrning – Ackermannprincipen – som finns i din bil. När du svänger kan det inre framhjulet vrida sig lite mer än det yttre framhjulet.

Tack vare den smarta designen påverkas inte styrfunktionen i Trionic Syncro Steering när du fäller ihop eller ut din rollator.Mjuk & komfortabel gång

Tack vare sinaluftdäck, synkronstyrningen och de större hjulen ger Walker dig en mycket mjuk och komfortabel gång.

Titta på videon så kan du se hur lugnt och fint Walkern rullar på kullersten, i jämförelse med en konventionell rollators skakiga och obekväma gång!


True all-terrain machine.

Luftdäck — Toppkomfort

Konventionella rollatorer har stenhårda massivdäck som erbjuder hemskt dålig komfort när du går på kullersten, grus och ojämn mark. Många rollatoranvändare måste dagligen plåga sig bara för att ta sig till mataffären, och användandet av en rollator förorsakar ofta svåra smärtor i händer, armbågar och axlar.

Walker 12er och Walker 14er är utrustade med luftdäck. Det finns många fördelar med luftfyllda däck, och de ger dig en mycket mjukare gång och en fantastisk körkomfort. Eftersom luftdäck inte skapar vibrationer som solida däck gör, minimeras risken att du får ont i händer, armbågar och axlar när du promenerar på ojämnt underlag.

Trionic erbjuder dig olika typer av luftdäck, och du kan välja rätt däck för din Walker 12er/14er utifrån dina behov och det underlag du kommer att promenera på. Du kan välja bland olika luftdäck från kvalitetstillverkarna Schwalbe, Continental, Innova och Diamond.

Walker 9er är utrustad med extramjuka solida däck i PU-material som är ca. 50% mjukare än konventionella rollatordäck.


True all-terrain machine.

Större hjul

Hjulstorleken spelar en stor roll!

En rollators köregenskaper är helt beroende av storleken på hjulen. Ju större hjul desto lättare är det att ta sig över hinder och ojämn mark. Även körkomforten ökar med hjulstorleken.

Det är helt enkelt så att ett större hjul presterar bättre än ett litet, särskilt utomhus.

Vanliga rollatorer har oftast bara 8"/20 cm små hjul som knappt ens klarar mindre trösklar.

De tre olika Walker-modellerna har 9"/23 cm, 12"/31 cm och 14"/36 cm stora fram- och bakhjul som standard.

I jämförelse med vanliga rollatorer med 8"/20 cm små hjul, klarar Walker tack vare sina större hjul trottoarkanter, kullersten, grus och ojämn mark både enklare och med högre komfort.


True all-terrain machine.

Ytterligare egenskaper

Trionic Walker erbjuder flera unika egenskaper och funktioner:

 • Steglös höjdjustering av handtagen.
 • Hopfällbar ram och avtagbara hjul med snabbkoppling.
 • Sits som är positionerad längra fram för ökat benutrymme.
 • ATB — All-Terräng-Bromsar för optimal säkerhet.
 • Högkvalitativ design helt i aluminium.
 • Korg med dragkedjeficka.
 • Färd- och parkeringsbroms.
 • Vinkeljusterbara grepp.

View all functions & features »Välj mellan 3 olika Walker-modeller

Trionic erbjuder dig 3 Walker-modeller som har olika hjulstorlek;

• 9"/23 cm     • 12"/31 cm     • 14"/36 cm


True all-terrain machine.

Walker 9er

Kombirollatorn

Trionic Walker 9er är det perfekta valet när du vill ha en rollator du kan använda både inomhus och utomhus.

Med sina 9"/23 cm stora hjul och extra mjuka PU-däck får du hög komfort och välbalanserade köregenskaper. Walker 9er är den mest kompakta modellen och den tar liten plats vid förvaring och transport. Den lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk.

Eftersom Walker 9er har navbromsar, istället för traditionella bromsar som sliter hårt på däcken, är det möjligt att utrusta den med solida PU-däck som är mycket mjukare än på vanliga rollatorer. Däcken är ungefär 50 % mjukare än konkurrenternas och detta ökar självfallet komforten när du stöter på hinder eller går på kullerstensgator. Däcken har dessutom ett distinkt mönster på slitytan vilket ger bra grepp och ökar gångsäkerheten.

Walker 9er är testad och fullt godkänd enligt den europeiska standarden för rollatorer (ISO-11199). Den är också CE-märkt.

Visa alla Walker 9er-modeller »True all-terrain machine.

Walker 12er

Utomhusrollatorn

Är du ute efter en rollator som klarar både kullerstenar och ojämna gator?

Då kommer Trionic Walker 12er att vara din pålitliga följeslagare när du ger dig av utomhus.

Med Trionic Walker 12er tar du ett steg upp i hjulstorlek till 12 tum/31 cm och det gör den här modellen till en utmärkt utomhusrollator. För att öka komforten ytterligare har Walker 12er lufthjul.

Walker 12er är det perfekta sällskapet när du ska ut och handla, ta en promenad eller bara vill ut och njuta av naturen. Du kan välja bland tre olika däck beroende på var du oftast kommer att använda din Walker 12er.

Synkronstyrningen, 12-tumshjulen och de luftfyllda däcken garanterar att du får en mycket bekväm promenad, och Walker 12er är din perfekta utomhusrollator.

Walker 12er är testad och fullt godkänd enligt den europeiska standarden för rollatorer (ISO-11199). Den är också CE-märkt.

Visa alla Walker 12er-modeller »


True all-terrain machine.

Walker 14er

"The Terminator"

När du bara vill ha det allra bästa.

Trionic Walker 14er är världens första rollator med 14 tum stora hjul.

Genom att introducera Walker 14er har Trionic tagit ytterligare ett kliv in i framtiden. Walker 14er är den första rollatorn någonsin med 14 tum stora hjul (36 cm). Stora hjul presterar helt enkelt bättre på ojämnt underlag. Med en Walker 14er kommer du att få en oöverträffad rollatorupplevelse.

Vi kallar den ”The Terminator” eftersom den kör ifrån alla andra rollatorer. Det här fenomenala hjälpmedlet gör att du med lätthet går längre sträckor i högre hastighet!

Walker 14er är testad och fullt godkänd enligt den europeiska standarden för rollatorer (ISO-11199). Den är också CE-märkt.

Visa alla Walker 14er-modeller »